#چرای بی رویه دام میتواند برای هر کسی جالب باشد، مخصوصاً در 3 ماه
#چرای بی رویه دام میتواند برای هر کسی جالب باشد، مخصوصاً در 3 ماه
Blog Article
وی یادآور شد: با تداوم این روند، سالبهسال در اثر چرای مفرط، گیاهان مرغوب و خوشخوراک کاهش و بهجای آنها گیاهان بیمصرف برای دام و چهبسا گیاهان سمّی و غیر خوشخوراک جایگزین میشوند.
اشتراک گذاری فیس بوک X لینکدین پینترست پاکت واتس آپ تلگرام
خاک سطحی که دارای مواد آلی، حاصلخیزی و عمر خاکی بالایی است، به جای دیگری منتقل میشود. به عنوان مثال، هنگامی که کشاورزان قبل یا بعد از رشد یک فصل و برداشت محصولات، خاک را شخم میزنند، ممکن است آن را برای هفتهها یا ماهها در معرض عناصر فرسایش قرار دهند. فرسایشِ خاک باعث کاهش بهرهوری زمینهای زراعی شده و به آلودگی آبهای مجاور، تالابها و دریاچهها منجر میشود.
حسن اکبری؛ معاون محیطزیست طبیعی و تنوع زیستی سازمان حفاظت محیطزیست، یکی از معضلات زیستمحیطی مهم کشور را چرای بیرویه دام دانست و اظهار کرد: در بسیاری از زیستگاهها شاهد گلههای دام به صورت مازاد هستیم و از همین رو رایزنیهایی با سازمان منابع طبیعی و وزارت جهاد کشاورزی در حال انجام است تا برنامههایی جدی برای جلوگیری از ورود دام مازاد به مراتع اجرا شود.
خراسان رضوی-سبزوار-بین میدان فلسطین و رسالت ، رو به روی داروخانه
رییس بخش تحقیقات جنگل و مرتع مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجان شرقی، از عوارض چرای مفرط دام در مراتع گفت و تأکید کرد: در صورت ادامه چرای مفرط درصد پوشش گیاهی سطح خاک کاهشیافته و پس از مدتی با مراتعی بدون پوشش گیاهی روبهرو خواهیم بود که بهشدت در معرض فرسایش قرار دارند.
از سوی دیگر در حالی دکتر کرابی ۴۰ درصد جنگلهای کشور در ناحیه زاگرس قرار دارد که به گفته مرتضی ابراهیمی رُستاقی -عضو پیشین شورای عالی جنگل - در حال حاضر سراسر جنگلهای زاگرس با فشار چرای دام مواجه است و این درگیری در حدی است که اجازه رویش حتی یک نهال هم به جنگل داده نمیشود.
محمد امین رئالی گفت: یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ در ۱۷:۵۴ همه ی مطالب ماگرتا از همه ی درس ها عالی است.
طرح اسرائیل برای گسترش شهرکسازی در جولان و ادامه عملیات نظامی در سوریه علیرغم انتقاد رهبر تحریر شام
انجمن قلم آمریکا بازداشت رضا خندان را محکوم کرد و خواهان آزادی فوری او شد
علیرضا متلی:سیمبا گفت: پنجشنبه ۳ خرداد ۱۴۰۳ در ۱۷:۳۶ عالی
وی با اشاره به سیل امامزاده داوود در سال گذشته، گفت: علت آن همین موضوع و چرای بیرویه دام در منطقه البرز مرکزی بوده است.
پورطهماسبی تاکید کرد: باید نگاه ما به منابع طبیعی تغییر کند و قطعا این شکل از توسعه بیشترین آسیب را به منابع طبیعی میزند.
به تعریفی دیگر، فرسایش خاک عبارت است از حذف حاصلخیزترین لایه رویی خاک از طریق آب، باد و کشاورزی بیش از حد. فرسایش خاک نتیجه استفاده ناپایدار از زمین و سایر اختلالات مانند آتش سوزی، استخراج معادن یا مصارف کشاورزی فشرده است.